Статус на системата - последни събмити
Пратено на Състезание Задача Потребител Статус Време (sec) Памет (KB)
06 фев., 14:21 Есенен турнир 2004 (само група Е) E1. Неравенство
Level 1
Crown
Anton J. Markov
pending 0.0 0
06 фев., 14:09 Есенен турнир 2004 (само група Е) E1. Неравенство
Level 1
Crown
Anton J. Markov
pending 0.0 0
06 фев., 14:09 Есенен турнир 2004 (само група Е) E3. Прозорец
Level 1
Crown
Anton J. Markov
pending 0.0 0
06 фев., 14:09 Есенен турнир 2004 (само група Е) E1. Неравенство
Level 1
Crown
Anton J. Markov
pending 0.0 0
05 фев., 12:53 НОИ-3 2014 E5 - Тежки числа
Level 1
Crown
Anton J. Markov
ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok 0.0 4
03 фев., 17:15 НОИ-2 2013 B3. Телефон 112
Level 4
Crown
Момчил Ганчев
wa wa wa wa wa tl tl tl tl tl tl 1.02 2088
03 фев., 17:12 НОИ-2 2013 B3. Телефон 112
Level 4
Crown
Момчил Ганчев
wa wa wa wa wa tl tl tl tl tl tl 1.02 2100
03 фев., 15:14 НОИ-2 2012 В2 - Лице
Level 4
Crown
Момчил Ганчев
wa re wa wa re wa wa wa wa wa wa 0.0 4
03 фев., 12:57 НОИ 3 2018 Е2. Специални числа
Level 13
Crown
Вячеслав Рупски
ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok 0.09 4
03 фев., 12:57 НОИ 3 2018 E5. Сребърен медалист
Level 13
Crown
Вячеслав Рупски
ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok 0.48 5048
03 фев., 12:45 НОИ-2 2010 B1. Числа на Фибоначи
Level 4
Crown
Момчил Ганчев
ok ok ok ok ok ok ok tl tl tl tl 0.12 4
03 фев., 11:45 НОИ 3 2018 E1. Максимална разлика
Level 13
Crown
Вячеслав Рупски
ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok 0.0 4
02 фев., 20:26 НОИ-3 2019 Е4. Числа
Level 13
Crown
Вячеслав Рупски
ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok 0.11 4
02 фев., 19:17 НОИ-3 2019 E6. Произведение
Level 13
Crown
Вячеслав Рупски
ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok 0.04 4
02 фев., 18:17 НОИ-3 2019 AB1. Изкачване
Level 13
Crown
Вячеслав Рупски
wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa 0.0 4
02 фев., 17:10 НОИ-3 2019 E5. Сума
Level 13
Crown
Вячеслав Рупски
ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok 0.0 4
02 фев., 17:09 НОИ-3 2019 Е4. Числа
Level 13
Crown
Вячеслав Рупски
ok ok ok ok ok ok tl tl tl tl tl tl 0.22 4
02 фев., 14:35 НОИ-3 2019 Е3. Клиенти
Level 13
Crown
Вячеслав Рупски
ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok 0.0 0
02 фев., 13:52 НОИ-3 2019 Е2. Събиране на привърженици
Level 13
Crown
Вячеслав Рупски
ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok 0.02 4
02 фев., 10:07 НОИ-3 2019 E1. Последна цифра
Level 13
Crown
Вячеслав Рупски
ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok 0.0 4
01 фев., 17:56 НОИ-2 2017 E2. Картончета
Level 10
Михаил Зашев
wa ok ok ok wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa 0.07 1880
01 фев., 17:51 НОИ-2 2017 E2. Картончета
Level 10
Михаил Зашев
ok wa ok ok wa wa wa ok wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa 0.07 1884
01 фев., 17:10 НОИ-2 2017 C1. Различни суми
Level 25
Atanas Dobrev
ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce 0.0 0
01 фев., 17:09 НОИ-2 2017 C1. Различни суми
Level 25
Atanas Dobrev
ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce 0.0 0
01 фев., 17:08 НОИ-2 2017 C1. Различни суми
Level 25
Atanas Dobrev
ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce 0.0 0
01 фев., 17:06 НОИ-2 2017 C1. Различни суми
Level 25
Atanas Dobrev
wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa 0.02 5052
01 фев., 14:24 НОИ-1 2015 B3 - Точки
Level 4
Crown
Момчил Ганчев
ok ok ok tl tl tl tl tl tl tl tl tl tl tl ok tl tl tl tl ok tl tl tl tl tl tl 0.52 2676
01 фев., 13:54 НОИ-2 2009 A3. Думо-пътища
Level 25
Весела Николова
ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok 0.04 1356
01 фев., 13:38 НОИ-2 2009 A3. Думо-пътища
Level 25
Весела Николова
wa wa wa wa wa wa ok wa ok wa wa 0.0 4
01 фев., 13:36 НОИ-2 2017 E2. Картончета
Level 10
Михаил Зашев
ok ok wa wa wa wa wa ok wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa 0.07 1884
01 фев., 13:34 НОИ-2 2017 E2. Картончета
Level 10
Михаил Зашев
wa wa ok ok wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa 0.07 1880
01 фев., 12:42 НОИ-2 2017 E2. Картончета
Level 10
Михаил Зашев
ok wa ok ok ok ok ok ok ok wa wa ok ok wa wa wa wa wa wa wa 0.07 1628
01 фев., 12:38 НОИ-2 2017 E2. Картончета
Level 10
Михаил Зашев
ok wa ok ok ok ok ok ok ok wa wa ok ok wa wa wa wa wa wa wa 0.07 1628
01 фев., 12:32 НОИ-2 2017 E2. Картончета
Level 10
Михаил Зашев
ok wa ok ok ok ok ok ok ok wa wa ok ok wa wa wa wa wa wa wa 0.07 1628
01 фев., 12:19 НОИ-2 2017 E2. Картончета
Level 10
Михаил Зашев
wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa 0.07 1624
01 фев., 12:10 НОИ-2 2017 E2. Картончета
Level 10
Михаил Зашев
ok ok ok wa wa wa wa ok wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa 0.07 1628
01 фев., 12:07 НОИ-2 2017 E2. Картончета
Level 10
Михаил Зашев
ok ok ok wa wa wa wa ok wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa 0.07 1624
01 фев., 11:51 НОИ-2 2017 Е1. Палиндромно произведение
Level 10
Михаил Зашев
wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa 0.02 4
01 фев., 11:47 НОИ-2 2017 Е1. Палиндромно произведение
Level 10
Михаил Зашев
wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa 0.02 4
31 яну., 18:27 НОИ-2 2018 E3. Полей цветята
Level 10
Михаил Зашев
ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok 0.0 0
31 яну., 16:53 НОИ-2 2019 E2. Нечетен
Level 10
Михаил Зашев
ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok 0.0 0
31 яну., 16:47 НОИ-2 2019 E2. Нечетен
Level 10
Михаил Зашев
ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok 0.0 0
31 яну., 16:46 НОИ-2 2019 E2. Нечетен
Level 10
Михаил Зашев
wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa 0.0 0
31 яну., 16:31 1-во контролно група C - 2015 CK1 - Думи
Level 13
Crown
Борис
ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok 0.01 1356
31 яну., 16:26 НОИ-2 2018 E2. Номериране на овце
Level 10
Михаил Зашев
ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok tl tl ok ok ok ok ok 0.32 4
31 яну., 16:23 1-во контролно група C - 2015 CK1 - Думи
Level 13
Crown
Борис
ok wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa wa 0.11 1356
30 яну., 16:29 НОИ-2 2018 E1. Красиви числа
Level 10
Михаил Зашев
ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce 0.0 0
30 яну., 13:38 НОИ-2 2018 E1. Красиви числа
Level 10
Михаил Зашев
ok ok ok ok ok ok ok ok wa ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok 0.14 4
30 яну., 11:04 НОИ-2 2009 E3. Редица
Level 13
Crown
Вячеслав Рупски
wa ok wa ok ok wa wa ok ok ok wa 0.0 0
30 яну., 11:03 НОИ-2 2009 E3. Редица
Level 13
Crown
Вячеслав Рупски
wa ok wa ok ok wa wa ok ok ok wa 0.0 4